Savoy Bohem TV Ünitesi ( TV-097 )

Açıklama

‘’Hikayesi olan mobilyalar tasarlıyoruz.’’

 

Cen Dekor  kadrosu mimar ve tasarımcılardan oluşan,tamamen terzi edasında kişiye özel mobilya tasarımı ve üretimi yapan ,hazır stoklu ürün satışı bulunmayan bir proje firmasıdır.

Sitemizdeki ürünler daha önce müşterilerimizin kişisel zevk ve tarzlarına  özel olarak yapmış olduğumuz uygulamalar ve mimarlarımızın almış olduğu referans render çalışmalarından oluşmaktadır.

 

Sizlerde kişisel zevklerinize ve tarzınıza  uygun özel tasarım mobilya ve üretim desteği almak istiyorsanız Cen Dekor’un profesyonel tasarım ve üretim güvencesi olan Prodesign methodunun içerdiği teknik ve teknolojileri  deneyimlemeniz için sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

 

*PRODESİGN METHODU NEDİR?

 

Hayalinizde özel tasarım bir mobilya var fakat üretim sonrası hayal kırıklığına uğramaktan mı korkuyorsunuz?

 

Sektörde ilk kez kurucumuz tarafından uygulanan  Prodesign Method yöntemi sizlere işte tam olarak bu problemi ortadan kaldıran profesyonel bir destek  hizmeti sağlıyor.

 

Mobilya sektörüne yeni bir boyut kazandıran bu method için bünyemizde bulunan uzmanlığı mobilya tasarımı ve üretimi olan mimarlarımız sizleri dilerseniz mağazamızda, dilerseniz de  randevulu online görüşme ile ilk etapta hayalinizdeki özel tasarım mobilya ve mekanı analiz edip, sonrasında ise Prodesign Methodu’nun içinde yer alan çizim tekniklerinden ihtiyacınız olan tekniği belirleyip  uygular.

 

 

Daha sonra ise uygulanacak olan  teknik yardımcı teknolojiler ile desteklenerek ortaya çıkan tasarımı üretim öncesi deneyimlemenizi sağlar.

Tüm Prodesign  tekniklerinin son aşamasında mimarlarımızla belirleyeceğiniz trend malzeme seçimleri ve alternatifli fiyatsal bütçeleme yöntemi ile tüm tasarımı tamamen size özel hale getirip detayları birlikte belirleyerek hayalinizdeki kişisel zevkinizi ve tarzınızı yansıtan özel tasarım mobilyalara yani hikayesi olan mobilyalara dönüştürüyoruz.

 

Bu method firmamızın temel çalışma prensiplerinden biri olup, bu yaklaşımla sizleri de özel tasarım mobilyanın öncüsü olan Cen Dekorun Prodesign methodu ile müşterilerine kazandırdığı  özel tasarım mobilya da üretim sonrası hayal kırıklığı ihtimalini sonlandırmaya bekliyoruz.