Tekerlekli Mermer Masa

tekerlekli mermer masa

Tekerlekli Mermer Masa

Ev dekorasyon ürünlerinde kendi imalatına sahip olan cen dekor tekerlekli mermer masa için imalattan sizlere çözümler sunmaktadır. Kullanılacak alana göre farklı özelliklerde istediğiniz gibi ürün imal edebilmekteyiz. En işlevsel ve kullanışlı mermer masa örneklerini sitemizde bulabilir ve istediğiniz ölçülerde sipariş verebilirsiniz. Mermer masanın ayaklarında istediğiniz malzeme kullanımı, tabla da ise istediğiniz renk seçimlerini yapabilirsiniz.

Mermer Masa İmalatçısı

Sitemizde hazırda hemen satın alabileceğiniz bir çok mermer masa modelleri sergilenmektedir. Eviniz yada farklı mekanlarınız için hemen sipariş verebilirsiniz. Tekerlekli mermer masa içinde sipariş vermeniz halinde istediğiniz ebatlarda hemen imalata geçebilmekteyiz. İster sadece dekoratif amaçlı ürün satın alabilir veya uzun yıllar sürekli kullanabileceğiniz ürünleri firmamızdan talep edebilirsiniz. Mermer masa denince Türkiye’de en önde gelen firmalardan olan Cen Dekor son derece etkiliyeci kaliteli ürünleri sizlere sunar. İmalatımızda imitasyon malzeme kullanmayız, değerli taş mermer ürünleri kullanmaktayız.

Tekerlekli Mermer Masa Fiyat Teklifi

Sitemizde mermer masalarda fiyat belirtilmemiştir. Bizlere iletişim sayfamızdaki numaralardan ulaşarak fiyat talep edebilirsiniz. Yada beğendiğiniz ürünün sayfasından teklif iste butonuna tıklayarak talepte bulunabilirsiniz. Sipariş taleplerinizde istediğiniz masanın boyutlarını, özelliklerini, renk tercihlerini ve masa ayaklarında ne gibi bir malzeme istediğinizi de belirtmeniz gerekmektedir. Tekerlekli mermer masa için bizlere ulaşan siparişlerinizde hemen geri dönüş sağlanmakta ve fiyat teklifimiz tarafınıza hızlıca iletilmektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya başta olmak üzere ülkemizdeki her bölgeden sipariş almakta ve ürün göndermekteyiz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir